16. Többcsatornás kommunikáció

16. Többcsatornás kommunikáció



Az ügyfelek számos csatornán keresztül léphetnek kapcsolatba vállalatoddal. Az ügyfelek mindig megtalálják a módját annak, hogy kapcsolatba lépjenek veled, a közvetlen e-mail küldésétől kezdve a közösségi médián való posztolásig, és ez akkor igazságos, ha ott vagy, hogy válaszolj nekik.

A Zoho CRM éppen ebben nyújt segítséget – telefonon, e-mailben, közösségi médián és élő chaten keresztül elkötelezi ügyfeleidet azáltal, hogy ezeket a funkciókat közvetlenül a Te CRM-edbe építi bele.

Az utókövető hívások fontos részei az értékesítésnek, de az értékesítő munkatársak nem képesek az összes ügyféllel folytatott minden egyes beszélgetésre emlékezni – hacsak nincsen egy olyan funkciód, mint a Telephony, mert ez képes rá. Ez a funkció összekapcsolja a BPX rendszeredet a Zoho CRM-mel, ezzel segítve a bejövő és kimenő hívásaid kezelését. Emellett emlékeztet a már betervezett hívásokra, felismeri a hívót, és a számot egyből összekapcsolja az ügyfél CRM rekordjával.

Ezen felül szinkronizálhatod e-mail fiókodat a Zoho CRM-mel, és így könnyedén küldhetsz és fogadhatsz e-maileket a CRM rekordokból anélkül, hogy váltogatni kelljen az ablakok között minden alkalommal.

Sőt, még közösségi média fiókokat is hozzárendelhetsz a CRM-hez, és ezeken a felületeken keresztül még jobban elkötelezheted ügyfeleidet.

Ha pedig szeretnéd szemmel tartani az eseményeket, beállíthatod a SalesSignal funkciót is, ami értesítést ad az ügyfelekkel folytatott interakciókról, történjen bármely csatornán.

A Zoho CRM SalesSignals funkciója valós idejű értesítéseket ad a lehetséges ügyfelekről és személyekről. Egy központi helyről tudod nyomon követni a csatornák között az összes ügyfél interakciót.

Képzeld el azt a helyzetet, amikor már hosszú ideje próbálsz utolérni egy lehetséges ügyfelet, aki az értékesítési tölcsérben van, de sosem veszi fel a telefont. Végül küldesz neki egy e-mailt, amiben megkérdezed, mikor lenne alkalmas egyeztetni, és csatolod a cég honlapjának linkjét.

A SalesSignals 2 értesítést fog neked küldeni:

  1. Amikor a lehetséges ügyfél megnyitja az e-mailt.
  2. Amikor a lehetséges ügyfél ellátogat a honlapra.
Ily módon megtudhatod, hogy az ügyfél érdeklődik-e és még jobban elkötelezheted a jövőben.

    • Related Articles

    • 15. A Zoho CRM más szemszögből

      Mostanra már tudjuk, hogy a Zoho CRM egy Ügyfélkapcsolat-kezelő szoftver, ami központi adatbázison keresztül segít az értékesítés, a marketing, az ügyfélszolgálat, a készletkezelés és beszállító fejlesztés funkcióid kezelésében. Az értékesítésen ...
    • 8. Az értékesítési ciklus megvalósítása a Zoho CRM-ben

      Korábban azt mondtuk, hogy a CRM-et arra tervezték, hogy hatékonyan végrehajtsa azokat a tevékenységeket, melyek az értékesítési ciklusba tartoznak. Most, hogy megértettük az értékesítési ciklus általános szakaszait, nézzük meg, hogyan lehet ezeket ...
    • Szervezeti beállítások a Zoho CRM-ben

      Amikor létrehozol egy alkalmazást a céged számára, használat előtt meg kell adnod pár alapvető adatot. Vegyük példának a Twittert. Amikor egy Twitter fiókot hozol létre, először meg adsz egy felhasználónevet, feltöltesz egy profilképet, megadod a ...
    • 6. Adatmegosztás a Zoho CRM-ben

      Ha az alapértelmezett feladatkör hierarchia határozza meg az adatáramlás módját a szervezeteden belül, akkor nincs további teendőd. Nem kell beállítanod más adatmegosztási beállítást. 1.szint Feladatkör hierarchia 2.szint Adatmegosztási szabályok ...
    • Zoho OneAuth

      A Zoho OneAuth a Zoho saját többfaktoros azonosítást végző alkalmazása. Aktiválásával egy extra védelmi réteg felel a fiókod biztonságáért, hiszen minden, a fiókodra nézve lehetséges veszélyt kiküszöböl.  Minden biztonságos bejelentkezéshez szükség ...